Lagere Detailhandelsschool

Hogeweg in Amersfoort, ( Toon op kaart )

93 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Lagere Detailhandelsschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 10
  • Schoolgenoten 93

Op Lagere Detailhandelsschool vind je 10 klassenfoto’s en 93 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 78

Aan deze tijd heb ik mooie her...

Aan deze tijd heb ik mooie herinneringen, vaak zeg ik wel eens wat zou ik deze tijd graag nog eens over willen doen, met de zelfde leerlingen. In de pauzes lekker op het gras liggen voor de school, of lekker hangen bij het elektra huisje, of wandelingen maken door de langestraat of een van de koffieshops bezoeken. En dan de excursie-week naar Duitsland, heb hier nog leuke foto's van. Van DETAPAK heb ik ook nog leuke foto's. Het is alleen jammer dat de leerlingengegevens uit deze periode niet meer aanwezig is, zodat een Reunie waarschijnlijk niet mogelijk is.

2002, Nancy

In 1974 kwam ik op deze school...

In 1974 kwam ik op deze school. Ik kwam in de derde klas. Met Grace Suripatty heb ik ontzettend veel gelachen. Het reisje naar de Heineken fabriek vond ik wel interessant. Was alleen een tegenvaller dat we maar 2 glaasjes bier kregen???

2002, Ingrid

Als ik over de herinneringen v...

Als ik over de herinneringen van schoolgenoten lees komen bij mij ook weer allerlei herinneringen boven. Hoewel de school al een tijdje bestond herinner ik mij het pionieren, boeken bestonden niet of werden zelf geschreven (Harkema). Een andere herinnering was het Café van Ome Bram waar we elk tussenuurtje te vinden waren aan het biljard. De jaarlijkse bezoeken aan het Tropenmuseum, ik ben er drie keer geweest. Samenvattend kan je wel zeggen dat ik er een leuke tijd heb gehad.

2003, Willem
?