lagere detailhandelsschool

Waldeck Pyrmontlaan in Amsterdam, ( Toon op kaart )

126 scholieren

Bekijk de volledige pagina van lagere detailhandelsschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

lagere detailhandelsschool foto

Op lagere detailhandelsschool vind je 30 klassenfoto’s en 126 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik zat daar in de klas met o.

Ik zat daar in de klas met o.a. Ron Schoonenberg (nog Contact), Rob Nannis en was oa. bevriend met linda Nauman,Petra Root. Met Cathy Danielse en Linda Op de Macks (nauman)(in de lijst) heb ik inmiddels contact mee. Marcella Kuiper leuk dat je er ook bij staat!!! met zoekmachine jantjevanalles (site van mijn Ouwe Heer) die weet wel hoe te mailen.of telefoonboek.

lagere detailhandelsschool, 1973

Ben helaas lastig gevallen thuis en mijn echtgenoot op zijn werk dus stop ermee!.

Ben helaas lastig gevallen thuis en mijn echtgenoot op zijn werk dus stop ermee!

lagere detailhandelsschool, 1974

Kwam pas in de 2de klas binnen wandelen.

Kwam pas in de 2de klas binnen wandelen. Etaleren & reclametekenen waren m'n 2 favoriete vakken. Schoolfeest in de Bebop (It) waren ook leuk. Schoolreisje naar Praag...helemaal top. Leraar Warenkennis, eh hoe heet hij ook al weer...was vergeten z'n paspoort te verlengen.(DE SUKKEL) Dat heeft hij ook het hele reisje moeten horen. Ik vraag me af hoe het met m'n vriend Rick v Lent is. (leraar verkoopbev,bedrijfsadm,etc...) Een paar namen van leerlingen, -Patricia v.Weerdenburg (nog contact) -Alex Rademaker (nog contact) -Barry Meyer -Sander v.Lieshout (overleden) -Ciny Couwenberg -Jerry? -Jamal ? ........(misschien komen er meer bij) Zie ook MDS...

lagere detailhandelsschool, 1989

?