Lagere Agrarische School

Boomgaard 9 in Schagen, ( Toon op kaart )

163 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Lagere Agrarische School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Lagere Agrarische School foto

Op Lagere Agrarische School vind je 14 klassenfoto’s en 163 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Toffe school! 4 jaar plezier gehad.

Toffe school! 4 jaar plezier gehad.Toen nog gelegen aan de Marktstraat, met veel bijgebouwen zoals Trapman, en altijd gymen op locatie . Praktijk altijd buiten de bebouwde kom . Gewoon toffe school!

Lagere Agrarische School, 1980

Echt een hele fijne tijd gehad.

Echt een hele fijne tijd gehad.Toen wij daar op school zaten was het nog een hele kleine school,het was gelegen aan de Marktstraat,ongeveer 80 leerlingen op de hele school.Dat wij in de eerste begonnen zaten we met 3 meisjes,Inge van Vliet,Ingrid Tieman en mijn persoontje.Later kwamen er meer bij.In de tweede zaten er ook 3.Er waren 3 vaste leraren;mijnheer Tjallema,Verwoerd en v/d Loo,deze overleed dat wij in de tweede zaten.Voor de rest waren er leraren die een dag in de week op school waren;Kemper voor timmeren,Koen hvh,Verra voor gijm.Toen wij in de derde zaten,werd de school groter er kwamen meer leerkrachten,Compier,v/d Schaft,Kolb,Kroon.In ons vierde jaar werd Grosmann directeur.Ik zou bladzijden vol kunnen schrijven,maar zal het kort houden:het was een fantastische tijd!

Lagere Agrarische School, 1974

Hallo! leuke tijd gehad! ik werk nog steeds met beesten en werk nu 7.

Hallo! leuke tijd gehad! ik werk nog steeds met beesten en werk nu 7.5 jaar als dierenartsassistente. Heb al wat oude klasgenoten gezien, ik zat ik de klas met erwin blokker, marieke stoop, ramona van leyen en vele ander die ik niet allemaal meer weet, WORD HET NIET EEN STIJD VOOR EEN REUNIE???? Groetjes Mariel

Lagere Agrarische School, 1990

?