Ontdek PLUS

Lagere Agraische School , L.A.S.

Ysbaanweg 8 in Twello, ( Toon op kaart )

129 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Lagere Agraische School , L.A.S., blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Lagere Agraische School , L.A.S. foto

Op Lagere Agraische School , L.A.S. vind je 28 klassenfoto’s en 129 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

j punt jacobs8 at c hello punt enel.

j punt jacobs8 at c hello punt enel

Lagere Agraische School , L..., 1992

Herrinneringen heb ik genoeg maar of ze ook allemaal prettig zijn????? Nee hoor grapje dat valt allemaal best wel mee.

Herrinneringen heb ik genoeg maar of ze ook allemaal prettig zijn????? Nee hoor grapje dat valt allemaal best wel mee. Wie kent wie, het nieuwe spelletje via het web. Owh, ja........ vakrichting is bloemschikken!

Lagere Agraische School , L..., 1992

Ook aan deze school weinig echt leuke herinneringen.

Ook aan deze school weinig echt leuke herinneringen. Veel getreiterd in de eerste 2 jaar. In mekaar geslagen 2X en en ik kreeg anonnieme dreigbrieven. Ik was een studje, kon moeilijk leren en moest werken voor goede cijfers. weet nog veel leraren te herineren. dhr Heijtink en Gossink (wiskunde) Dhr Heijtink en dhr ? (handelskennis) jufr.de Vrij en dhr Lenssen (Engels) dhr Vrieling (Nederlands) Dhr Bloemberg ( biologie, bodemkunde en bemestingsleer) Dhr Ter Mull en dhr Aarnink (aanleg en onderhoud) Dhr Bloemink en dhr de Waal (Gym) directeuren dhr Sevenster, De Noort en ???? mevr Oxener(??) en dhr Ties(??) (bloembinden) Er zijn nog veel meer lerearen geweest. vele gaven ook meerdere vakken. Zo gaf jufr de Vrij in mijn 1e jaar ook geschiedenis en heb ik van de dhr Vrieling ook nog algemene techniek gehad. Dat vak was voor mij lastig want ik durfde geen boormachine te bedienen. Het heeft lang geduurd eer dat de meneer Vrieling dat door had. Sandy deed het boorwerk meestal voor mij. Het zelfde gold voor het lassen wat ik een paar jaar later moest leren. Uiteindelijk leerde ik het wel.

Lagere Agraische School , L..., 1982