LAETARE Opleidingsschool voor kleuterleidsters

Kleine Houtweg te Haarlem in Haarlem, ( Toon op kaart )

100 scholieren

Bekijk de volledige pagina van LAETARE Opleidingsschool voor kleuterleidsters, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

LAETARE Opleidingsschool voor kleuterleidsters foto

Op LAETARE Opleidingsschool voor kleuterleidsters vind je 16 klassenfoto’s en 100 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Blokfluitles van Hr.

Blokfluitles van Hr. Schutte,tekenles boven. Kopje thee halen in de pauze bij juffr.Lemmers? In de tuin zitten. Schooluitje en een pyama party op de slotavond. en al twee reunies.Wanneer weer? Heb er zin in!! H.Gr. van Jose.

LAETARE Opleidingsschool vo..., 1965

Muziekles van Piet Groot, en handenarbeid van Kloppenburg op de zolderverdieping.

Muziekles van Piet Groot, en handenarbeid van Kloppenburg op de zolderverdieping. Leuke werkweken in Epe en Vogelenzang. In de klas met o.a.Femie Selhorst, Annemarie v.d.Lans, Thecla van Megen, Anneke van Poppelen, Cyntha van Dieden, Lidy Kroon, Anke Hoes, Olga v.d.Drift, Schretlen.

LAETARE Opleidingsschool vo..., 1968

Ik zat op de opleiding met o.

Ik zat op de opleiding met o.a. Cocky, Thecla, Anneke, Femie, Betty, Lizzy, Annemarie. Koffie drinken in de hout of op de kleine houtweg. Lol met de werkweken! Nu nog steeds voor de klas, alleen allang geen kleuters meer, maar midden en bovenbouw.

LAETARE Opleidingsschool vo..., 1967

?