Laetare

Leekerhoek 16 in Lelystad, ( Toon op kaart )

251 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Laetare, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 42
  • Schoolgenoten 251

Op Laetare vind je 42 klassenfoto’s en 251 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 188

3 jaar dezelfde leraar. In d...

3 jaar dezelfde leraar. In de klas gezeten bij jufrouw Maria, Tineke en meester Alfred. Hele fijne School.

2002, Deleted

Erg leuke school, de Laetare s...

Erg leuke school, de Laetare school. Een paar jaar geleden ben ik nog terug geweest. Op Laetare-dag natuurlijk. Meester Jan van de Berg stond iedereen bij de deur op te wachten. Hij leek wel wat gekrompen. Net als de w.c.'s, de kapstokken, de aula, de kring-kubussen, het vlooientheater enz. Ik heb bij juf Ria (met witte poedel), Jan Jansen, en juf Tineke in de klas gezeten. Vriendjes en vriendinnetjes van toen; Jeroen de Moel, Dennis Jesterhout, Simone Visser, Antoinet de Haan, Katja Habers, Sabrina en Ilona, Marcel Geurts, Sandra Maasman. Ik ben benieuwd wat er met jullie en andere klasgenoten is gebeurd.

2002, Deleted

Ik zou niet precies weten in w...

Ik zou niet precies weten in welke periode ik op de laetare zat, maar dit moet het ongeveer zijn. Later toen ik zelf groot was (15 of zo) mocht ik nog dj'en op de laetare dag, elke keer als ik klaar was waren mijn boxen opgeblazen :) Erg leuke tijd gehad daar!

2002, Michel
?