L T S De Oude Maas

De Ritte in Spijkenisse, ( Toon op kaart )

970 scholieren

Bekijk de volledige pagina van L T S De Oude Maas, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

L T S De Oude Maas foto

Op L T S De Oude Maas vind je 48 klassenfoto’s en 970 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

In 1970 de officiele opening van de school gevierd, spelletjes in de hal van de school.

In 1970 de officiele opening van de school gevierd, spelletjes in de hal van de school. Directeur: v.d. Steen, Adjunct: Blankenburg, Leraar wiskunde 1e jaar: Kok (helaas veel te vroeg overleden), Leraar engels: Boender, Leraar elec. theorie: Bouma (mee naar de Firato in 1973 of 1974), Leraar elec. praktijk: Lisseveld, Leraar tekenen: van Loon. Tussen de middag patat halen bij de wagen van Brom Hermus (als je geld had). Of met z'n allen naar de huishoudschool, een beetje stoer doen om de meiden te imponeren. Mee geholpen aan de eerste school bibliotheek. In die tijd met een aantal klasgenoten mee gelopen met de grote protestmars voor Veronica in Den Haag (18 april 1973). Al met al een leuke tijd gehad. Wie ik mij herinner? Jaap Smits, Wouter Schaap, Roel Meuldijk, ... Lacroix, Henk Barendregt, Humphrie de Klerck e.v.a. Ik moet nog ergens een oude klassefoto hebben.

L T S De Oude Maas, 1970

Wat zal ik zeggen, een klein beetje gelachen, een keer mijn enkelbanden gescheurd met sporten (van Le Grand).

Wat zal ik zeggen, een klein beetje gelachen, een keer mijn enkelbanden gescheurd met sporten (van Le Grand). Motorvoeruigen gedaan en toch maar kopklas doen om toch nog een opleiding te kunnen volgen. 't Hart was mijn adjunct (uiteraard familie van Maarten 't Hart)

L T S De Oude Maas, 1987

Ik volgde de opleiding Installatietechniek bij christelijn.

Ik volgde de opleiding Installatietechniek bij christelijn

L T S De Oude Maas, 1975

?