kweekschool voor kleuterleidsters

Hora Siccamasingel in Groningen, ( Toon op kaart )

90 scholieren

Bekijk de volledige pagina van kweekschool voor kleuterleidsters, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

kweekschool voor kleuterleidsters foto

Op kweekschool voor kleuterleidsters vind je 5 klassenfoto’s en 90 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Herinneringen? Vaak denk ik aan Frida.

Herinneringen? Vaak denk ik aan Frida. Maar ook aan Marianne van der Ven. Tekenlessen heerlijk. De nederlandse lerares ben ik nog eens tegengekomen, ze is nu verhalenvertelster. Weinig namen kan ik me herinneren. Wel een projest samen met Koerdische mensen.

kweekschool voor kleuterlei..., 1978

Het vak goed geleerd en nog altijd fulltime werkzaam in het onderwijs.

Het vak goed geleerd en nog altijd fulltime werkzaam in het onderwijs. Juf Bruins was de favoriete juf; ik denk nog vaak aan haar uitspraken. (waarheid geworden) Klasgenoten waren o.a. Heili Meertens, Loes Noordhof, Martha Nuus, Ina Boelens, Marjan Praamstra, Wineke Dijk ...

kweekschool voor kleuterlei..., 1972

Met lijn 5 naar het diaconessenziekenhuis omdat onze school daartegenover stond.

Met lijn 5 naar het diaconessenziekenhuis omdat onze school daartegenover stond. Het was een klein gebouw. De ene helft van de week op stage en de andere helft van de week in de schoolbanken. Onze muziekleraar.. dhr. Bernardus. Bij hem mocht je je benen niet over elkaar hebben wanneer je ging zingen. Deed je dit tóch, dan gaf hij je een schopje ertegenaan. En dhr. Buisman die werkte iedere dag in de kantine. Altijd had hij koffie, thee en soep voor al die giebelende en breiende meiden. Ik ben best nieuwsgierig of jullie in het onderwijs terecht zijn gekomen. Toen we ons diploma haalden was er helemaal geen werk in het onderwijs. Ik heb twee jaren als invalkracht gewerkt en in die tijd een andere studie opgepakt. Toen ik dat diploma had kreeg ik gelijk een baan in het bedrijfsleven en heb daar een heerlijke tijd gehad. Ik woonde destijds tegenover een school en zag dus elke dag die drukte. Pas in 1995 maakte ik de stap (na 1 sollicitatie) terug naar het kleuteronderwijs. Nu werk ik alweer 15 jaar voor de klas. De laatste jaren in de middenbouw. Ik vind dit een hele leuke leeftijd. Met een hartelijke groet van Carolien (Drieënhuizen)-Kluiter

kweekschool voor kleuterlei..., 1982

?