Kweekschool voor kleuterleidsters

Pieter de Hoochstraat 78 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

134 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kweekschool voor kleuterleidsters, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Kweekschool voor kleuterleidsters foto

Op Kweekschool voor kleuterleidsters vind je 53 klassenfoto’s en 134 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Hele leuke jaren op deze opleiding gehad.

Hele leuke jaren op deze opleiding gehad. (Jammer dat ik het diploma niet gehaald heb.) Ik trok vooral op met Joke Goené, Jolanda Bos, Anita Beekman, Paula Jonker, Saskia Bos. Gezichten van docenten kan ik mij nog heel goed herinneren, dit in tegenstelling tot hun namen.

Kweekschool voor kleuterlei..., 1974

Ik vond het een enige tijd.

Ik vond het een enige tijd.De uitschieter was Niemoller (peda) en de muzieklessen van Lehne waren heel gezellig. Van van Diepen heb ik bordtekenen geleerd. Evenementen als werkweek Texel en Bergen en Meridon ( George Brassens!!) waren om nooit te vergeten

Kweekschool voor kleuterlei..., 1970

Ik vond het een leuke tijd, veel vriendinnen en een opleiding die je leuk vond.

Ik vond het een leuke tijd, veel vriendinnen en een opleiding die je leuk vond. Vooral met Lehne heb ik veel meegemaakt. Van Niemuller kan ik me herinneren dat hij soms wel erg sarcastisch was. Ik heb 10 jaar voor de klas gestaan, daarna een Peuterschool geleid en nu zit ik in het bedrijfsleven en mag veel reizen. Ik ben inmiddels gescheiden, heb een zoon, hij is systeembeheerder op Schiphol en is inmiddels getrouwd met Marlous.

Kweekschool voor kleuterlei..., 1968

?