Kweekschool met de Bijbel

H.W. Mesdagstraat in Groningen, ( Toon op kaart )

94 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kweekschool met de Bijbel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Kweekschool met de Bijbel foto

Op Kweekschool met de Bijbel vind je 14 klassenfoto’s en 94 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Nog steeds ervaar ik dat 'de kweek' voor mij een heel goede opleiding is geweest, meer in de zin van algemeen vormend dan als voorbereiding op het onderwijs.

Nog steeds ervaar ik dat 'de kweek' voor mij een heel goede opleiding is geweest, meer in de zin van algemeen vormend dan als voorbereiding op het onderwijs. Hoe moet ik het anders verklaren dat ik nu al meer dan 38 jaar nog steeds met heel veel plezier les geef aan het - zoals het nu heet - VMBO. En daar was ik niet voor opgeleid. Goede herinneringen aan de heer Postma die het zo mooi met een twinkeling in z'n ogen kon zeggen. Mevrouw Schultz: het voorbeeld voor de vakken 'beeldende vorming' met haar onafscheidelijke sigaret. Meneer Ronda die me de liefde voor de kunst heeft bijgebracht waardoor ik sinds kort ook het vak CKV aan het vmbo geef. Meneer 'stralende' waar ik altijd de kriebels van kreeg, maar het moet ook gezegd dat ik wel muzikaal gevormd ben. Pinda met 'piertje pakken' was niet mijn favoriet en meneer Jansen vond ik eerder en droge boekhouder dan inspirerende docent. Verder een leuke klas met Jannes, Piet, Henk, Jan Zuidhof, Faith, Anke, Nico en ga zo maar. Heb wel zin in een reunie.

Kweekschool met de Bijbel, 1961

Ik zat in de klas met o.

Ik zat in de klas met o.a. Eddy Alkema, Hotse Veenstra, Jacob Berghuis, Ria Krijgsheld,Bia Aapkes.Leraren: Postma, Roosjen,van Hoogdalem.

Kweekschool met de Bijbel, 1964

klasgenoten o.

klasgenoten o.a. Harm de Jonge, Harm Wubs, Boersma, Gerda Cordes, Majella Voorhans, Luit Stalman-- woon in Leeuwarden-- vandijkenjp@outlook.com ZIE KLASSENFOTO

Kweekschool met de Bijbel, 1955

?