KUN Franse taal en letterkunde

Erasmuslaan in Nijmegen, ( Toon op kaart )

12 scholieren

Bekijk de volledige pagina van KUN Franse taal en letterkunde, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

KUN Franse taal en letterkunde foto

Op KUN Franse taal en letterkunde vind je 0 klassenfoto’s en 12 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Maar 3 of 4 maanden gezeten, was niet mijn ding.

Maar 3 of 4 maanden gezeten, was niet mijn ding...ging om met Maaike, Maaike, Joelle, Willem, Luuk en uiteraard Bouba...

KUN Franse taal en letterkunde, 2002

Wat mij opviel dat de studenten vrijwel allemaal meisjes waren, die over het algemeen wegens verblijf van een paar jaar in Frankrijk tamelijk vlot Frans spraken.

Wat mij opviel dat de studenten vrijwel allemaal meisjes waren, die over het algemeen wegens verblijf van een paar jaar in Frankrijk tamelijk vlot Frans spraken. Soms zelfs met een parijsaccent! Over mijn relatief gestuntel maakten ze zich vrolijk. Soit. Op latere leeftijd leer je dat niet meer.

KUN Franse taal en letterkunde, 1992

Enkele geweldig goede, veeleisende docenten aan wie ik erg goede herinneringen heb.

Enkele geweldig goede, veeleisende docenten aan wie ik erg goede herinneringen heb. Zou het leuk vinden een kattebelletje van voormalige studiegenoten te ontvangen.

KUN Franse taal en letterkunde, 1962

?