K.U.N. Faculteit der Letteren - vakgroep Spaanse Taal- en Letterkunde

Erasmusplein 1 in Nijmegen, ( Toon op kaart )

6 scholieren

Bekijk de volledige pagina van K.U.N. Faculteit der Letteren - vakgroep Spaanse Taal- en Letterkunde, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

K.U.N. Faculteit der Letteren - vakgroep Spaanse Taal- en Letterkunde foto

Op K.U.N. Faculteit der Letteren - vakgroep Spaanse Taal- en Letterkunde vind je 0 klassenfoto’s en 6 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Jammer, door heimwee net niet mijn kandidaats gehaald, zal nooit meer het gezicht van meneer Verhoeven vergeten (docent 20e eeuw), onthutst en ietwat verontwaardigd dat ik wegging.

Jammer, door heimwee net niet mijn kandidaats gehaald, zal nooit meer het gezicht van meneer Verhoeven vergeten (docent 20e eeuw), onthutst en ietwat verontwaardigd dat ik wegging..ik was een goede leerling, dat was dus zonde! Professor Romeralo...ach ja, en meisje Poulussen, die me hielp met aantekeningen, todo bien? Uiteindelijk goed terechtgekomen als 'native speaker' Papiamentu bij de Wereldomroep en dit jaar (2013) op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging!

K.U.N. Faculteit der Letter..., 1975

?