K.T.S. de Blauwe Kei / Tessenderlandt

van Riebeecklaan 2 in Breda, ( Toon op kaart )

694 scholieren

Bekijk de volledige pagina van K.T.S. de Blauwe Kei / Tessenderlandt, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
K.T.S. de Blauwe Kei / Tessenderlandt foto

Op K.T.S. de Blauwe Kei / Tessenderlandt vind je 86 klassenfoto’s en 694 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

lekker 1 uur fietsen voordat je op school was.

lekker 1 uur fietsen voordat je op school was.... Boomaers de congierge. De Fes met zijn frietje om en om !

K.T.S. de Blauwe Kei / Tess..., 1979

Friet van de Fes, brood ging in de prullenbak en het Speciaaltje was al besteld.

Friet van de Fes, brood ging in de prullenbak en het Speciaaltje was al besteld. Samen met mijn neef Edwin namen we altijd de Ghettoblaster mee, en natuurlijk altijd de koning van het klassenboek god wat hebben we daar veel in gestaan en dan was het weer tijd voor de "Grote verdwijntruc" haha, Natuurlijk hebben we veel lol gehad met namen zoals: Viet en Duc soms zie ik ze wel eens en halen herrineringen op mooie tijd!!!

K.T.S. de Blauwe Kei / Tess..., 1972

zat op deze school met vrienden uit de buurt die een straat verder woonde en met mijn neef mario.

zat op deze school met vrienden uit de buurt die een straat verder woonde en met mijn neef mario. leuk was altijd op die bromer over de weg vlamen met zijn allen en de keren dat we aan het keeten waren. de grootste fout die de school heeft begaan is dat ik en mario herenigd waren in een klas net als op de lagere school groote fout wat hebben we een lol getrapt en gelachen ja mario dat klasse boek hhahah in de singel boy . daar liggen er nog een paar en de maatjes die we op school hadden echt een leuke tijd gehad veel leuke dingen mee gemaakt altijd lachen. maar nooit geleerd hahahah groetjes aan iedereen EDWIN maar dat van jongens je komt nooit aan de bak dat hadden ze helemaal fout heb altijd te veel werk gehad nooit zonder hahahahhahahahhaa mzzl

K.T.S. de Blauwe Kei / Tess..., 1978

?