K.S.G. 't Tichelwerk, LHNO-IHNO

Deurningerstraat in Hengelo, ( Toon op kaart )

233 scholieren

Bekijk de volledige pagina van K.S.G. 't Tichelwerk, LHNO-IHNO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

K.S.G. 't Tichelwerk, LHNO-IHNO foto

Op K.S.G. 't Tichelwerk, LHNO-IHNO vind je 28 klassenfoto’s en 233 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

lachen gieren brullen.

lachen gieren brullen

K.S.G. 't Tichelwerk, LHNO-..., 1976

dat ik daar een hele goede tijd had maar ik kon een paar leerlingen van mijn klas en school echt schieten en dat weten ze denk ik ook wel.

dat ik daar een hele goede tijd had maar ik kon een paar leerlingen van mijn klas en school echt schieten en dat weten ze denk ik ook wel. maar ondanks was ik een leuke meid hoor want ik had vriendinnen zat. je zult wel vragen waarom ik een paar kon schieten nou ik heb een hekel aan mensen die denken dat ze alles zijn en mensen die zo achterbaks waren als de nacht naar rome en dat zijn die mensen. maar ja ik kon meestal met de meesten goed overweg.

K.S.G. 't Tichelwerk, LHNO-..., 1978

alles was gaaf op deze school hum nee echt was leuke tyd ken jufr houben nog zij gaf engels en nog meer ken ik er ans veldscholten komt me ook bekend voor en zou leuk vinden om met oud klasgenoten in contact te komen.

alles was gaaf op deze school hum nee echt was leuke tyd ken jufr houben nog zij gaf engels en nog meer ken ik er ans veldscholten komt me ook bekend voor en zou leuk vinden om met oud klasgenoten in contact te komen

K.S.G. 't Tichelwerk, LHNO-..., 1969

?