Kruisheren Kollege

Kerkstraat 2/Schepenhoek 101 in Uden, ( Toon op kaart )

828 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kruisheren Kollege, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Kruisheren Kollege foto

Op Kruisheren Kollege vind je 65 klassenfoto’s en 828 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De trap waar we altijd op zaten.

De trap waar we altijd op zaten

Kruisheren Kollege, 1972

Heel goede herinneringen aan die tijd, vooral aan klas 5 en 6 Alpha, waar we beide jaren nagenoeg met dezelfde groep leerlingen waren.

Heel goede herinneringen aan die tijd, vooral aan klas 5 en 6 Alpha, waar we beide jaren nagenoeg met dezelfde groep leerlingen waren. Van die laatste 2 jaar herinner ik me vooral het gezamelijk Latijns vertalen op het gras (met soms wat extra hulp van Tons' leraren versie van het boek, geleend van pa), de retreat in Kapellerput, de reis naar Berlijn en natuurlijk de Pul. Van de jaren daarvoor herinner ik me het leraren cabaret, de "Nederlandse les" van Jan Donkers (waar ik nog met plezier aan terug denk), en mijn 2 jaar op het internaat (waar we vaste tijden huiswerk hadden en daarna gingen tafel voetballen, tafel tennissen, biljarten en met race autootjes spelen, en 's ochtends opstaan met de Stones). Van mijn hele school en studie tijd heb ik de beste herinneringen aan het College van het Heilig Kruis zoals het toen heette, vooral de laatste 2 jaren.

Kruisheren Kollege, 1966

erg leuk als enige meisje in een tot dan toe uitsluitend jongensklas.

erg leuk als enige meisje in een tot dan toe uitsluitend jongensklas.

Kruisheren Kollege, 1970

?