Kruisbergschool

? in IJmuiden, ( Toon op kaart )

202 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kruisbergschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Kruisbergschool foto

Op Kruisbergschool vind je 44 klassenfoto’s en 202 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik kwam hier bij mr vd Vloed in de klas halverwege groep 5 en dacht echt:Waar ben ik NU in beland? Haha.

Ik kwam hier bij mr vd Vloed in de klas halverwege groep 5 en dacht echt:Waar ben ik NU in beland? Haha. Ik zou het leuk vinden om mensen te spreken die bij mij in de klas hebben gezeten of misschien wel leraren!

Kruisbergschool, 1986

Hele leuke school, en ik had het altijd erg naar mijn zin.

Hele leuke school, en ik had het altijd erg naar mijn zin. Veel gespeeld met Nellie van der Kruk, Linda Gravemaker en Emke van Berkel, die helaas niet zolang op deze school heeft gezeten. (Sjoerd van Berkel, haar broer, ben ik al wel tegengekomen hier, waar is Emke??). Heel lief was juf Diekstra. En meneer Wagner in de 4e. En natuurlijk Bert Schong, tjonge wat kon je altijd lachen met hem! Hij kwam in de 4e bij ons in de klas.

Kruisbergschool, 1976

Kwam hier in de 6e klas bij Dhr.

Kwam hier in de 6e klas bij Dhr. Langelaar. Waren met z'n zessen in klas 6 en 7 man in klas 5. Was de eerste 6e klas van de Kruisbergschool. Heel speciaal, ook het afscheid. Voor diegene die het weten: ' Alle duiven op de dam...'

Kruisbergschool, 1972

?