Krijn van der Helm School

Krijn van der Helm Straat in Leeuwarden, ( Toon op kaart )

235 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Krijn van der Helm School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Krijn van der Helm School foto

Op Krijn van der Helm School vind je 28 klassenfoto’s en 235 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

meester de jong en meester kooistra heb ik het langst gehad ! meester molenbuur was invaller en heb ik behoorlijk ruzie ooit mee gehad !.

meester de jong en meester kooistra heb ik het langst gehad ! meester molenbuur was invaller en heb ik behoorlijk ruzie ooit mee gehad !

Krijn van der Helm School, 1982

Zat op de Krijn van den Helmschool van 1973 tot 1979.

Zat op de Krijn van den Helmschool van 1973 tot 1979. Ben in 1993 nog naar de reunie geweest waar ook een foto is gemaakt van de oud-leerlingen van de twee zesde klassen (1978-1979).

Krijn van der Helm School, 1973

dit is ongeveer de periode dat ik op de krijn van der helm zat in de 3e klas bij meester kooistra met een baard , de 4e heb ik bij meester brouwer gezeten en het laatste jaa bij de hoofdmeester nieuwland.

dit is ongeveer de periode dat ik op de krijn van der helm zat in de 3e klas bij meester kooistra met een baard , de 4e heb ik bij meester brouwer gezeten en het laatste jaa bij de hoofdmeester nieuwland. de namen van leerlingen die ik mij kan herinneren : brigitte wijngaarden astrid tolman ronald hesseling michael lebbing henry born david leo v/d wal maja toosje evelien rien sieseling jolke schuitmaker janette simone ( gek v/d beatles) vincent. herken je 1 van deze laat eens wat horen

Krijn van der Helm School, 1977

?