Kreppel pensinaat St Elisabeth

Kloosterstraat 86 in Heythuysen, ( Toon op kaart )

39 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kreppel pensinaat St Elisabeth, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Kreppel pensinaat St Elisabeth foto

Op Kreppel pensinaat St Elisabeth vind je 1 klassenfoto’s en 39 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Tja, met de meiden en de boys veel geklooit.

Tja, met de meiden en de boys veel geklooit. De nonnen waren oke, jongens hadden vaak een streepje voor. Verstoppen en stiekem roken door het hele klooster. Toptijd!

Kreppel pensinaat St Elisabeth, 1974

Zeer ontstuimige tijd gehad, en ook niet de voledige schooljaren afgemaakt.

Zeer ontstuimige tijd gehad, en ook niet de voledige schooljaren afgemaakt. Na het derde jaar werd ik verzocht een andere school te kiezen. Toch heb ik er 4 jaar mogen vertoeven. 2 jaar in het klooster en 2 jaar in de gefuceerde versie van Kreppel-Leudal.

Kreppel pensinaat St Elisabeth, 1984

Ik ben op zoek naar een jeugdvriendin met name Truus Tulmans.

Ik ben op zoek naar een jeugdvriendin met name Truus Tulmans. Ik ben ze rond 1975 uit het oog verloren. Ze heeft met mij de lagere school in heibloem gedeeld en verder van 1971 tot en met 1975 De kreppel in Heythuysen. Ik ben nadat ink zelf doubileerde in de 3e klas en zij overging naar de examenklas na haar eindexamen uit het oog verloren. Ik zou graag via schoolbank met haar in contact komen om eens even wat bij te praten.

Kreppel pensinaat St Elisabeth, 1971

?