Koninklijke Scholengemeenschap Apeldoorn (KHBS-KSA-KS-KSG)

Jhr Mr G W Molleruslaan 42

1589 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Koninklijke Scholengemeenschap Apeldoorn (KHBS-KSA-KS-KSG), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 117
  • Schoolgenoten 1589

Op Koninklijke Scholengemeenschap Apeldoorn (KHBS-KSA-KS-KSG) vind je 117 klassenfoto’s en 1589 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 724

Niet zo heel lang op deze scho...

Niet zo heel lang op deze school gezeten. Zat in de maten, en helaas kon de HAVO niet bolwerken dus naar de MAVO gegaan, die toen helaas nog niet bij de KSA zat.

2002, Marjolein

Eerst in De Maten, later naar ...

Eerst in De Maten, later naar de Molleruslaan. Leraren die ik onthouden heb: Maris, Schreurs, Nas, Tan. Eigenlijk maar weinig. En klasgenoten: Sandra van Kampen, Sandra van Tongeren. Altijd gezellig met 3 Sandra's!

2002, Sandra

Mijn favoriete leraar was de h...

Mijn favoriete leraar was de heer Roelofsen voor wiskunde, de heer Vernes voor Nederlands en Markies voor natuurkunde. Op 28 september a.s. wordt er een reunie gehouden. Ik hoop daar veel 50-ers te ontmoeten.

2002, Deleted
?