Koninklijke Scholengemeenschap Apeldoorn (KHBS-KSA-KS-KSG)

Jhr Mr G W Molleruslaan 42 in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

1618 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Koninklijke Scholengemeenschap Apeldoorn (KHBS-KSA-KS-KSG), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Koninklijke Scholengemeenschap Apeldoorn (KHBS-KSA-KS-KSG) foto

Op Koninklijke Scholengemeenschap Apeldoorn (KHBS-KSA-KS-KSG) vind je 117 klassenfoto’s en 1618 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Niet zo heel lang op deze school gezeten.

Niet zo heel lang op deze school gezeten. Zat in de maten, en helaas kon de HAVO niet bolwerken dus naar de MAVO gegaan, die toen helaas nog niet bij de KSA zat.

Koninklijke Scholengemeensc..., 1982

Eerst in De Maten, later naar de Molleruslaan.

Eerst in De Maten, later naar de Molleruslaan. Leraren die ik onthouden heb: Maris, Schreurs, Nas, Tan. Eigenlijk maar weinig. En klasgenoten: Sandra van Kampen, Sandra van Tongeren. Altijd gezellig met 3 Sandra's!

Koninklijke Scholengemeensc..., 1983

Mijn favoriete leraar was de heer Roelofsen voor wiskunde, de heer Vernes voor Nederlands en Markies voor natuurkunde.

Mijn favoriete leraar was de heer Roelofsen voor wiskunde, de heer Vernes voor Nederlands en Markies voor natuurkunde. Op 28 september a.s. wordt er een reunie gehouden. Ik hoop daar veel 50-ers te ontmoeten.

Koninklijke Scholengemeensc..., 1960

?