Koninklijk Lyceum Antwerpen

Hertoginstraat in Antwerpen, ( Toon op kaart )

8 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Koninklijk Lyceum Antwerpen, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 8

Op Koninklijk Lyceum Antwerpen vind je 0 klassenfoto’s en 8 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 2

Aan deze school heb ik de mins...

Aan deze school heb ik de minst goede herinneringen van mijn jeugd. Alleen mijn beste vriendin (Line van Rompu) heb ik hier gevonden! Verder vond ik het een school met veel vriendjespolitiek, weinig sociale omgang met elkaar. De meeste leerkrachten stonden op een voetstuk, en de sfeer was niet prettig. Helaas, geen positieve terugblik....

2007, Vivian

Martine Peeters was tof. "Als ...

Martine Peeters was tof. "Als gij later, oud en versleten, in uw zetel zijt gezeten, denk dan nog eens aan die jaren dat wij samen zo gelukkig waren", schreef ze in mijn poësie-album. En de mama van Maria Coppens, wat kon die fantastisch mooi tekenen! Van die superlieve Michèle Frey weet ik dat ze er helaas niet meer is... Van schoolliefdes was toen geen sprake: dit was een meisjesschool! Al werd er wel geroddeld over die ene tekenleraar. En die studiemeesteressen. Het mocht pijpenstelen regenen, we mochten niet onder het afdak (van het gebouw Mechelsesteenweg) blijven. Anders 5 'aantekeningen'! En wie niet voldoende had voor gedrag moest 'de klas van rechtswege overzitten'. Ha, en lange broeken waren verboden.

2010, Deleted
?