Koninklijk Atheneum Vilvoorde

Leopoldstraat 30 in Vilvoorde, ( Toon op kaart )

6 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Koninklijk Atheneum Vilvoorde, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Koninklijk Atheneum Vilvoorde foto

Op Koninklijk Atheneum Vilvoorde vind je 0 klassenfoto’s en 6 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Een enorm verschil met de vrijheid in Nederland en Frankrijk! De eerste keer dat een leraar er niet was en wij twee uur vrij hadden, ben ik in de kroeg tegenover school verdwenen.

Een enorm verschil met de vrijheid in Nederland en Frankrijk! De eerste keer dat een leraar er niet was en wij twee uur vrij hadden, ben ik in de kroeg tegenover school verdwenen. Tot mijn grote verbazing bleef ik daar alleen... Om weer in de school te komen moest ik bellen en via de portier naar de directrice, die me fijntjes informeerde over "de studie", waar we naar toe moesten als er een les uitviel. Dan zat je in de bibliotheek onder toezicht te niksen. De kroeg vond ik een beter alternatief! Op deze school heb ik de vijfde en zesde klas, eindexamen (maturiteitsexamen) gedaan. Goede herinneringen heb ik aan een echtpaar, hij leraar Duits, zij lerares Nederlands.

Koninklijk Atheneum Vilvoorde, 1982

?