Ontdek PLUS

Koninklijk Atheneum Tielt

Stationstraat 67 in Tielt, ( Toon op kaart )

10 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Koninklijk Atheneum Tielt, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Koninklijk Atheneum Tielt foto

Op Koninklijk Atheneum Tielt vind je 2 klassenfoto’s en 10 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ik vond et een toffe school er stond altijd wel iemand voor me klaar als ik het ergens moeilijk had.

ik vond et een toffe school er stond altijd wel iemand voor me klaar als ik het ergens moeilijk had

Koninklijk Atheneum Tielt, 1996

ik herinner mij heel veel mooie dingen en zeker met de kerels uit de groep oa dimitri verbeke die jammer genoeg kort na school gaan overleden is en de leraars van het hout vandenbusche en nog een paar andere waar ik de naam van vergeten ben ben zelfst

ik herinner mij heel veel mooie dingen en zeker met de kerels uit de groep oa dimitri verbeke die jammer genoeg kort na school gaan overleden is en de leraars van het hout vandenbusche en nog een paar andere waar ik de naam van vergeten ben ben zelfst eens geoppereerd geweest aan mijn hand doordat een klasgenoot een deur voor me dichtsmeet omdat ik hem achterna zat dus glas in mijn hand er zijn zoveel mooie tijden en perioden geweest nje dat ik soms wel heimwee heb gr bart

Koninklijk Atheneum Tielt, 1982

heb er niet lang gezeten, maar heb er toffe herinneringen aan, zoals onze juffrouw " banane".

heb er niet lang gezeten, maar heb er toffe herinneringen aan, zoals onze juffrouw " banane".Heb wel geen enkele klasfoto, zou heel blij zijn mocht iemand mij daaraan kan helpen.

Koninklijk Atheneum Tielt, 1978