Ontdek PLUS

Koninklijk Atheneum

Moerenstraat 4 in Tongeren, ( Toon op kaart )

30 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Koninklijk Atheneum, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Koninklijk Atheneum foto

Op Koninklijk Atheneum vind je 0 klassenfoto’s en 30 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Lange treinreizen.

Lange treinreizen. Per station stapte er meer medeleerlingen in en kon het aardig gezellig worden in de trein. Zaterdagmorgen nog naar school, eens per 14 dagen naar huis, later eens per week. De slaapzalen en het oude klooster met z'n onderaardse gangen en kamertjes. En natuurlijk 'De Motten',een speeltuin even verderop.

Koninklijk Atheneum , 1971

vriendschappen met Petra van Geel, Sabine de Mey(ij)er, Ilse Vanderstukken en vele anderen van het internaat RMS 2 te Tongeren.

vriendschappen met Petra van Geel, Sabine de Mey(ij)er, Ilse Vanderstukken en vele anderen van het internaat RMS 2 te Tongeren. Mijn meisjesnaam is Michielsen. De eerste twee jaar heb ik op de Normaalschool gezeten. Favoriete leerkracht was juffrouw Liessens van aardrijkskunde.

Koninklijk Atheneum , 1976

Zat op het internaat en sliepen nog een jaartje bij de meisjes (!) op de Normaalschool Ik kan terugkijken op goed en streng onderwijs wat ik als "ollander" niet gewend was, maar wat wel goed was voor me.

Zat op het internaat en sliepen nog een jaartje bij de meisjes (!) op de Normaalschool Ik kan terugkijken op goed en streng onderwijs wat ik als "ollander" niet gewend was, maar wat wel goed was voor me. Nicole van den Hoogen, Bart Strang, Broertjes Veen, Kenny van Ierland waaraan ik een litteken overhield boven m'n oog. Via de ramen op de eerste verdieping, over het dak van de veemarkt een pintje/frites halen. Helaas bleek ik toch weer een keer teveel te blijven zitten (buizen), dus maar naar Hasselt

Koninklijk Atheneum , 1975