Koningin Wilhelminaschool

Einsteinlaan in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

105 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Koningin Wilhelminaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Koningin Wilhelminaschool foto

Op Koningin Wilhelminaschool vind je 42 klassenfoto’s en 105 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

woonde vlak bij school, robert kochstraat.

woonde vlak bij school, robert kochstraat.Veel goede herinneringen, bv. aan de vijfde klas, bij meneer van Nes.Veel geleerd m.n. muziek. Beste vriendin: Louise Wijnberg. Sportdagen vond ik ronduit een ramp.

Koningin Wilhelminaschool, 1962

Directeur van deze school was Dhr.

Directeur van deze school was Dhr. Brouwer. Wat mij het meest is bijgebleven uit deze tijd is het overlijden van een zeer geliefde onderwijzeres; haar naam is me ontschoten, maar het maakte toen grote indruk op me. Overgens op de enigste schoolfoto staan mijn zuster Anneke en mijn broer Gerard, die twee klassen lager dan mij zaten.

Koningin Wilhelminaschool, 1961

herinner me juffrouw vollebregt, wiersma en de heren ket,van nes en brouwer, waarvan meneer van nes veruit favoriet was.

herinner me juffrouw vollebregt, wiersma en de heren ket,van nes en brouwer, waarvan meneer van nes veruit favoriet was. Goede herinneringen aan blokfluiten met paas- en kerstfeesten in de kerk en op school!

Koningin Wilhelminaschool, 1963

?