Koningin Wilhelminaschool

Einsteinlaan in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

104 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Koningin Wilhelminaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 42
  • Schoolgenoten 104

Op Koningin Wilhelminaschool vind je 42 klassenfoto’s en 104 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 78

woonde vlak bij school, robert...

woonde vlak bij school, robert kochstraat.Veel goede herinneringen, bv. aan de vijfde klas, bij meneer van Nes.Veel geleerd m.n. muziek. Beste vriendin: Louise Wijnberg. Sportdagen vond ik ronduit een ramp.

2002, Deleted

Directeur van deze school was ...

Directeur van deze school was Dhr. Brouwer. Wat mij het meest is bijgebleven uit deze tijd is het overlijden van een zeer geliefde onderwijzeres; haar naam is me ontschoten, maar het maakte toen grote indruk op me. Overgens op de enigste schoolfoto staan mijn zuster Anneke en mijn broer Gerard, die twee klassen lager dan mij zaten.

2003, Deleted

herinner me juffrouw vollebreg...

herinner me juffrouw vollebregt, wiersma en de heren ket,van nes en brouwer, waarvan meneer van nes veruit favoriet was. Goede herinneringen aan blokfluiten met paas- en kerstfeesten in de kerk en op school!

2003, Brigitte
?