Koningin Wilhelminaschool

Julianalaan in Hoofddorp, ( Toon op kaart )

212 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Koningin Wilhelminaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Koningin Wilhelminaschool foto

Op Koningin Wilhelminaschool vind je 59 klassenfoto’s en 212 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leuke tijd gehad.

Leuke tijd gehad. Veel voetballen, tollen, touwtje springen, etc. Ik had de juffen Pannekoek, Van Gorkum en Hoogland (mijn favoriet) en de meesters Vossen en Baart.

Koningin Wilhelminaschool, 1963

Goede herinnering aan die periode en ook aan meester (Bram) de Nijs: altijd met sigaar, en iedere zondag aan de (lange)wandel.

Goede herinnering aan die periode en ook aan meester (Bram) de Nijs: altijd met sigaar, en iedere zondag aan de (lange)wandel. 6e klas: meester Oedekerk. Veel voetballen op 't Concoursterrein, zwemmen aan de Geniedijk (en groen uit 't water komen). Enkele namen: Joop Langereis, Sjaak Samshuizen, Tonnie van Putten, Marjan de Wit, Ria Wisselink (helaas al overleden), Ilonka Bomhof (toen m'n favoriete), Jan de Haan, Kees Lodder, Dick Bos, Agate Groen, en niet te vergeten Ruud Jongkind die later in ons huis Kruislaan 5 kwam te wonen)

Koningin Wilhelminaschool, 1954

.

.

Koningin Wilhelminaschool, 1961

?