Koningin Wilhelminaschool

G.A. Brederolaan in Maassluis, ( Toon op kaart )

239 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Koningin Wilhelminaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Koningin Wilhelminaschool foto

Op Koningin Wilhelminaschool vind je 43 klassenfoto’s en 239 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb daar 2 jaar op school gezeten.

Ik heb daar 2 jaar op school gezeten. Daarna ben ik verhuisd naar Putten op de Veluwe. School is nu gesloopt. Was een leuke oude school. Geen namen van medeleerlingen meer bekend....

Koningin Wilhelminaschool, 1966

Zingen bij meester westerbrugge .

Zingen bij meester westerbrugge . Juffrouw beekman noemde mijn petra van pipo de clown.

Koningin Wilhelminaschool, 1966

Eerste 3 jaar juffrouw Smit, 4e jaar meester Abee, laatste 2 jaar meester v/d Meulen; meneer van Westenbrugge was het hoofd van de school en een indrukwekkende persoonlijkheid.

Eerste 3 jaar juffrouw Smit, 4e jaar meester Abee, laatste 2 jaar meester v/d Meulen; meneer van Westenbrugge was het hoofd van de school en een indrukwekkende persoonlijkheid. Mevr. Beekman herinner ik me ook nog. Verplicht zingen op de markt op Koninginnedag. De vreselijke handwerklessen van juffrouw Bijl staan me ook nog helder voor de geest. Zomaar een paar namen van klasgenoten: Joske v/d Ende, Jolanda de Bont, Kees de Koning, Jeanette v/d Spek, Arjen Beekman.

Koningin Wilhelminaschool, 1963

?