Koningin Wilhelminaschool

Wilhelminalaan in Nieuwleusen, ( Toon op kaart )

105 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Koningin Wilhelminaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 9
  • Schoolgenoten 105

Op Koningin Wilhelminaschool vind je 9 klassenfoto’s en 105 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 56

rommelmarkten!.

rommelmarkten!

2003, Deleted

Juf Overkempe, meester De Vries (met de GVR), juf Meijer, de 'vakantie' op Schiermonnikoog, de Dolly Dots, de 'musical' in de 6e klas, jongen-meiden tikkertje spelen, hier heb ik goede herinneringen aan.

Juf Overkempe, meester De Vries (met de GVR), juf Meijer, de 'vakantie' op Schiermonnikoog, de Dolly Dots, de 'musical' in de 6e klas, jongen-meiden tikkertje spelen, hier heb ik goede herinneringen aan. Meester Dekker die mijn naam overdreven engels uitsprak. Ik mis het nog steeds dat de school er niet meer staat. Nog steeds contact met Titia.

2003, Deleted

19 meiden en 8 jongens, wat was het een kippenhok zeg.

19 meiden en 8 jongens, wat was het een kippenhok zeg. de dollydots meisjes:Liane, Marije, Elles, Titia, Suzan en Sylvia Zelf aardappels meenemen naar Schiermonnikoog. Marcel M. Die de sloot in fietste op schoolreis (langs het bruggetje). Spiegeltjes maken van takjes en spinnenweb met dauw.

2003, Deleted
?