Koningin Wilhelminaschool

Bagijnenstraat 13 in Deventer, ( Toon op kaart )

173 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Koningin Wilhelminaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Koningin Wilhelminaschool foto

Op Koningin Wilhelminaschool vind je 51 klassenfoto’s en 173 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Het hoofd van de school was meneer Streekstra.

Het hoofd van de school was meneer Streekstra. Deze man kon geweldig vertellen. Hij heeft een blijvende herinnering achtergelaten. Een leraar van het echte oude stempel. Je zult ze denk ik weinig meer vinden. In 1967-1968 werd de school verbouwd. De kachels die in dat gebouw stonden waren werkelijk fantastisch. Vooral als er zoiets als klappertjes oid op werd gelegd. En's middag kwam er altijd een groetenboer met zijn paard en wagen voor de school staan. En juist voor de school moets dat paard dan..... We zaten er elke keer weer ademloos naar te kijken.

Koningin Wilhelminaschool, 1967

klas 1: Walgemoet, 2: Gort, na trouwen Frensel, 3: Pot, 4: Leenders, 5: Visser/Bos, 6/7: Streekstra Pot was een akelig mens: zocht pispaaltjes in de klas, bij ons vond ze er een: Wim Schiphorst (nog steeds contact mee).

klas 1: Walgemoet, 2: Gort, na trouwen Frensel, 3: Pot, 4: Leenders, 5: Visser/Bos, 6/7: Streekstra Pot was een akelig mens: zocht pispaaltjes in de klas, bij ons vond ze er een: Wim Schiphorst (nog steeds contact mee)

Koningin Wilhelminaschool, 1962

Achtereenvolgens juffvrouw Bon (kleuterschool), Bouma (klas 1 en 2), Traas (klas 3 en 4) en meester Meijer (klas 5 en 6).

Achtereenvolgens juffvrouw Bon (kleuterschool), Bouma (klas 1 en 2), Traas (klas 3 en 4) en meester Meijer (klas 5 en 6). Banjeren met vriendjes rond het schoolplein, gym in de Brinkpoortschool, sneeuwbalgevechten tegen de 'heidenen' (Brinkpoortschool) en 'katholieken' (Broederenstraatschool). :-)

Koningin Wilhelminaschool, 1974

?