Koningin Wilhelmina School (heet nu Het Kompas)

Nieuwe Tiendweg in Krimpen aan den IJssel, ( Toon op kaart )

154 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Koningin Wilhelmina School (heet nu Het Kompas), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Koningin Wilhelmina School (heet nu Het Kompas) foto

Op Koningin Wilhelmina School (heet nu Het Kompas) vind je 10 klassenfoto’s en 154 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Kijk voor klassefoto's bij Het Kompas.

Kijk voor klassefoto's bij Het Kompas. Harting (klas 1), Fuykschot (klas 2 en 5), Zwaap (populaire juf, klas 3), Arie (kraste met zijn lange nagels op het schoolbord, tot groot genoegen van de meisjes...), Scharloo (klas 4 en 6), directeur Maissan. Biologiejuf mw. Gerritsen. Het oranje sportshirtje heb ik nog. Zat in de klas met Andrea Blonk, Claranda vd Woude, Hester Slager, Jan Alewijnse, Helma v.Grevensteijn, Richard Buitendijk, Yvo v.d. Ree, Gerwin Kaman, Marieke Verlind, Linda v.Ravens, Anita Molle, Eric Huwae. Bij toeval kwam ik laatst oude schoolfoto's tegen. Ik was destijds zo slim geweest om de namen van mijn klasgenootjes te noteren, daarom weet ik veel namen nog. Je kan me mailen op: elisedullaartAT j a h o e . c o m (je weet vast wel wat ik bedoel)

Koningin Wilhelmina School ..., 1979

Ik heb echt een super tijd gehad hier, de leukste dingen waren toch wel het kamp, in de zomer buiten sporten het afscheidstoneelstuk en de scholenfeesten maar ook vrijdagavond zwemmen met me vriendjes en vriendinnetjes Tamara, Cigdem, Lieke, Robert-Jan, R

Ik heb echt een super tijd gehad hier, de leukste dingen waren toch wel het kamp, in de zomer buiten sporten het afscheidstoneelstuk en de scholenfeesten maar ook vrijdagavond zwemmen met me vriendjes en vriendinnetjes Tamara, Cigdem, Lieke, Robert-Jan, Rene, Tim

Koningin Wilhelmina School ..., 1989

Katrineke zongen ze ondat ik vaak te laat was, alhoewel ik altijd op tijd van huis ging.

Katrineke zongen ze ondat ik vaak te laat was, alhoewel ik altijd op tijd van huis ging.... Meester Maissan, muziekles en koor met zn allen. Juf Harting was lief.. Ik zat bij Elise, Mente, Yvo, Eric, Hester, Marieke, Helma, Anita, Xander, Rutger, Patrick, Claranda in de klas en de rest is me even ontschoten. Het was een mooie onbezorgde tijd!!!!

Koningin Wilhelmina School ..., 1979

?