Koningin Wilhelmina MAVO

Middenweg 1 in Den Helder, ( Toon op kaart )

759 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Koningin Wilhelmina MAVO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Koningin Wilhelmina MAVO foto

Op Koningin Wilhelmina MAVO vind je 102 klassenfoto’s en 759 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Juffrouw Mooy Dhr.

Juffrouw Mooy Dhr. Ellermeyer Beste vrienden : Andy Swerissen Ewin Abel Levien Bijl Cor Wolvis

Koningin Wilhelmina MAVO, 1982

Meneer van Veen, geweldige man, daar heb ik een jaar aan te danken, door hem bleef ik niet zitten.

Meneer van Veen, geweldige man, daar heb ik een jaar aan te danken, door hem bleef ik niet zitten. Mr. Hos, gaf nederlands en maatschapijleer, vreselijk mee gelachen. Hr. van Dijk, werd vreselijk gepest terwijl hij toch heel intressant les kon geven, waarom? weet niemand nog. Ds. Molema, was geen vriend van mij, werd er regelmatig uitgegooid. Heeft ook eens mijn agenda met blote plaatjes in beslag genomen, hij moest het van Hr. Boon teruggeven omdat het geen lesboek was en dus niet eigendom van school. Hr. van Zweden maakte indruk door 2 verkeerde stoffen te mengen en daarmee het hele schoolplein in de witte damp zette. Ik kan uren doorgaan. Leuke reunie gehad begin 90er jaren, bijna de hele examenklas teruggezien. Mag best nog eens gebeuren.

Koningin Wilhelmina MAVO, 1973

Schitterende tijd.

Schitterende tijd. Leuke klasgenoten en leraren. Mijn grote liefde was Eveline de Bruin, vrienden zijn te veel om op te noemen. Heb nog steeds contact met René de Groot en af en toe Menno Kranenborg. Zou het zo over willen doen.

Koningin Wilhelmina MAVO, 1982

?