koningin Wilhelmina Mavo

crooswijksesingel 19 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

218 scholieren

Bekijk de volledige pagina van koningin Wilhelmina Mavo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

koningin Wilhelmina Mavo foto

Op koningin Wilhelmina Mavo vind je 25 klassenfoto’s en 218 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Mijn beste vriend was Henk Verbeeke.

Mijn beste vriend was Henk Verbeeke. Weet iemand waar hij nu uithangt? En Dick Weers, Addy v Woerkens, Cocky Mahn, Betty. Dhr. de Jager was een populaire leraar. Jeffrey Rijff met z'n grote mond.

koningin Wilhelmina Mavo, 1975

mewester bijl leraar nederlands die ik wel erg leuk vond en een leraar aardrijkskunde die altijd voorlas door verhuizing ging ik eraf maar het was geweldig leuk heleen muis (nog steeds mijn vriendin) klassefeesten waar ik nog foto's van heb.

mewester bijl leraar nederlands die ik wel erg leuk vond en een leraar aardrijkskunde die altijd voorlas door verhuizing ging ik eraf maar het was geweldig leuk heleen muis (nog steeds mijn vriendin) klassefeesten waar ik nog foto's van heb

koningin Wilhelmina Mavo, 1972

De heer Visser las tijdens de Nederlandse les voor uit Rechter Tie.

De heer Visser las tijdens de Nederlandse les voor uit Rechter Tie. (We zullen zelf wel niet zo'n zin gehad hebben om te lezen). Ik heb ze later allemaal gekocht èn gelezen.

koningin Wilhelmina Mavo, 1970

?