Koningin Wilhelmina College

Beethovenlaan 1 in Culemborg, ( Toon op kaart )

1979 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Koningin Wilhelmina College, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 118
  • Schoolgenoten 1979

Op Koningin Wilhelmina College vind je 118 klassenfoto’s en 1979 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 889

Prima school, heb er 1 jaar op gezeten.

Prima school, heb er 1 jaar op gezeten. Mijn ouders vonden het een leuk idee om vanuit Katwijk naar de Betuwe te verhuizen. Kwam niet helemaal uit de verf, een jaar later verhuisden we terug naar Wassenaar. Leuk jaar gehad, aardige mede-leerlingen.

2002, Maria

de zeilweek, het 24-uur beachvolleybaltoernooi, tekenexcursie naar Barcelona in HAVO-5, 's zomers de ijscoman op het schoolplein, Frankrijkexcursie in HAVO-4, de Kolderdag, de Castro-Lacus verkiezingen, de foamparty, het eindgala, etc.

de zeilweek, het 24-uur beachvolleybaltoernooi, tekenexcursie naar Barcelona in HAVO-5, 's zomers de ijscoman op het schoolplein, Frankrijkexcursie in HAVO-4, de Kolderdag, de Castro-Lacus verkiezingen, de foamparty, het eindgala, etc....

2002, Floor

zie website familiebronkpunttk.

zie website familiebronkpunttk

2002, Deleted
?