Koningin Wilhelmina

Parallelweg in Alblasserdam, ( Toon op kaart )

121 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Koningin Wilhelmina, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Koningin Wilhelmina foto

Op Koningin Wilhelmina vind je 9 klassenfoto’s en 121 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Hoogenboezem natuurlijk, iedereen uit m'n klas weet waar ik het over heb! De eerste 'grote school' waar ik naar toe ging.

Hoogenboezem natuurlijk, iedereen uit m'n klas weet waar ik het over heb! De eerste 'grote school' waar ik naar toe ging. De Wilhelmina-mavo in Alblasserdam. Hartstikke leuke school. Modern, tapijt in de klas, warm. Wie kan ik me herinneren,...iedereen eigenlijk! Monique van Velthoven, Aart Bakker, Rik de Vreugd, André Huizer...noem maar op! Zijn er nog lui die bij mij in de klas zaten? Neem eens contact op.

Koningin Wilhelmina, 1979

Toen wij in de derde klas van de MULO zaten, was de eerste klas intussen MAVO.

Toen wij in de derde klas van de MULO zaten, was de eerste klas intussen MAVO. Peukie, sorry dhr. Kortleve, zat met het nieuwe wiskunde in zijn maag en legde ons de opgaven voor.

Koningin Wilhelmina, 1966

Van der Spek met zijn briefjes, Arie Kraay, de fietsclub.

Van der Spek met zijn briefjes, Arie Kraay, de fietsclub. vd Hoeven koeienogen ontleden. Engels van.....Schuimende Rietveld; dit zijn de eerste herinneringen die bij me op komen, ik wil graag namijmeren met anderen. Arie weet jij het nog........

Koningin Wilhelmina, 1976

?