Koningin Julianaschool (Mulo)

M.A. de Ruyterstraat in Maarssen, ( Toon op kaart )

211 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Koningin Julianaschool (Mulo), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Koningin Julianaschool (Mulo) foto

Op Koningin Julianaschool (Mulo) vind je 41 klassenfoto’s en 211 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

mailen: email: ciaoraymond[at]hot[zonder spatie]mail[dot]com Henk Nagtegaal: Met z'n allen in z'n eend naar de gymles waarna hij meedeed met een potje Rugby.

mailen: email: ciaoraymond[at]hot[zonder spatie]mail[dot]com Henk Nagtegaal: Met z'n allen in z'n eend naar de gymles waarna hij meedeed met een potje Rugby. De heer Cerjak, klein ventje die alijd op z'n motor naar school kwam. Hij kon er nog maar net op en af stappen. De laatste schooldag: hebben we 'smorgens vroeg de school bezet. Ik zie nog zo dat ter Horst witheet van woede de ruit van de deur intrapte om binnen te komen. Namen: Jan Moring, Erwin Blokker, Jeroen Veldhuis (sprak ik laatst) verder veel gezichten en weinig namen. Misschien wil een ieder zijn e.mail-adres op de site zetten.

Koningin Julianaschool (Mulo), 1977

Hier niet te lang op school gezeten.

Hier niet te lang op school gezeten... vooral het tweede leerjaar was leuk. Zat in de klas bij Bas Zwitserland, Micheal Rijkers, en dirjan Rijksen (die ik overigens later op een luchtmachtbasis tegen kwam). Ook altijd leuk om te vertellen is dat ik Gymleraar V Vulpen een keer een pylon tegen zijn hoofd heb laten komen. Ging echt niet express (geloof ik .....) Maar zulke dingen gebeuren met paaltjesvoetbal :-P Wat ik met ook nog kan herrineren is dat ik ongeveer een week verkering heb gehad met Hellen ten B. Mijn meel-adres is marcello_112 apendinges /hot\/meel\.kom maar dan met een C ipv van een K

Koningin Julianaschool (Mulo), 1986

Hele leuke tijd gehad op deze school.

Hele leuke tijd gehad op deze school. Heel veel tijd in het zwembad doorgebracht (soms om te zwemmen)Vooral het laatste jaar is mij goed bij gebleven,s'avonds naar Maarsseveen (op de fiets),in het weekend stappen in Utrecht (met de trein).Rondhangen op Bisonspoor en Kamelenspoor.Veel jongens en meiden waar ik mee omging zaten op verschillende scholen.Na het einde van de MAVO ben ik naar Utrecht verhuisd.Ik ben heel benieuwd hoe het gaat met mijn oud klasgenoten en natuurlijk ook alle andere oude bekenden uit Maarssen en Maarssendorp.Dus mocht mijn foto of info je bekend voorkomen laat dan gerust iets horen.

Koningin Julianaschool (Mulo), 1982

?