Koningin Julianaschool MAVO (voorheen ULO/MULO)

Prinses Irenelaan 200 in Utrecht, ( Toon op kaart )

436 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Koningin Julianaschool MAVO (voorheen ULO/MULO), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Koningin Julianaschool MAVO (voorheen ULO/MULO) foto

Op Koningin Julianaschool MAVO (voorheen ULO/MULO) vind je 122 klassenfoto’s en 436 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Gezellige school.

Gezellige school. Ik heb er een leuke tijd gehad. Nog steeds contact met klasgenoten. Ben bereikbaar op hotm, je weet wel. Op akker65.

Koningin Julianaschool MAVO..., 1976

favorieten leraren tamse van t hof laatst rozeboom van steyn Het was altijd en elke dag lachen het gymen vond ik altijd prachtig bij van Steyn wie heeft er nog foto`s uit die tijd ?.

favorieten leraren tamse van t hof laatst rozeboom van steyn Het was altijd en elke dag lachen het gymen vond ik altijd prachtig bij van Steyn wie heeft er nog foto`s uit die tijd ?

Koningin Julianaschool MAVO..., 1974

Gezelligheid Mr.

Gezelligheid Mr. Vromans (wiskunde en algebra) Mr. Wijntjes (Leraar Frans met consumptie) Mr. De Roode Mr. Nagel (Geschiedenis of Engels) Mr de Wilt (Hoofd van de school)(streng) Een leraar die vlak voor de school met zijn bromfiets verongelukte. Viel met zijn hoofd op de stoeprand. Was een heel innemende man. Aan het fietsenhok onder de lokalen heb ik ook nog leuke herrinneringen.

Koningin Julianaschool MAVO..., 1960

?