Koningin Julianaschool

Dahliastraat in Almelo, ( Toon op kaart )

108 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Koningin Julianaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Koningin Julianaschool foto

Op Koningin Julianaschool vind je 18 klassenfoto’s en 108 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

1e klas juffr.

1e klas juffr. Smelt (was veel ziek) zat naast Afien Wind omdat we op dezelfde dag jarig waren (16 januari), ze kwam net met familie terug uit Beiroet, haar vader was dominee. 2e klas juffr. Goelema Ik heb maar 2 jaar op deze school gezeten (klas 1, 1962/1963 en klas 2 1963/1964). En dan te bedenken dat m'n eigen vader in mijn klas als Zwarte Piet de school bezocht samen met ""oom" Harm Mulder. Daarom moest hij op 5 december altijd overwerken!!!!

Koningin Julianaschool, 1962

Wie heeft nog meer les gehad van juf van Wageningen, juf Boertien, juf Goelema, meneer Raven, meneer v.

Wie heeft nog meer les gehad van juf van Wageningen, juf Boertien, juf Goelema, meneer Raven, meneer v.d. Veen, meneer Blömer? En wie herinnert zich nog de kampdagen met de 5e en 6e klas op de fiets naar Vakantievreugd in Ommen?

Koningin Julianaschool, 1955

ik herinner me juf Smelt, juf Goelema, meneer Hoekstra en Blömer Herma Knol was mijn klasgenoot, ook later op de MAVO weer! .

ik herinner me juf Smelt, juf Goelema, meneer Hoekstra en Blömer Herma Knol was mijn klasgenoot, ook later op de MAVO weer!

Koningin Julianaschool, 1960

?