Koningin Julianaschool

Garderenseweg in Uddel, ( Toon op kaart )

131 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Koningin Julianaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Koningin Julianaschool foto

Op Koningin Julianaschool vind je 12 klassenfoto’s en 131 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Tja.

Tja.....oeloe....die liep nog weleens boos de klas uit.En dan kwam meneer Dekker weer ons de wacht aan zeggen. Wat waren we weleens vervelend!! hahaha Maar hij was hartstikke aardig, doet me weleens denken nu aan mr. bean. En meneer de bruin met z'n leuke kever! o ja....en als je een truitje aan had waarbij ze je navel zagen.....werd je naar huis gestuurd!! He Diewe? En bij bakker Pol sigaretjes kopen, stiekem voor 0,10 cent. En nu werk ik zelf op een middelbare school en zie die leerlingen lopen en moet dan vaak aan mijn eigen schooltijd denken. En dan moeten ze zich melden bij mij aan de balie.....leuk hoe onterecht ze dat dan vinden..... Dan denk ik...wat was ik toen braaf...hahaha erg leuk.

Koningin Julianaschool, 1974

Een hele leuke tijd gehad, op de fiets van Elspeet naar Uddel altijd met een groepje nooit alleen.

Een hele leuke tijd gehad, op de fiets van Elspeet naar Uddel altijd met een groepje nooit alleen. In dezelfde klas zaten Ada van Asselt, Trijni Mosterd, Jeannet Pluim, Marry Pol, Lina Mouw, Jenny van de Kamp, Joke Hogendoorn, Hennie v.d. Hoek, Henriëtte Boeve, Gerry Schouten, Nelly Teunissen, Ria Vos, Gerard Gerritsen, Maas Hazeleger, Erik Schut, Aart Bloemendaal, Ap Schouten. Het schoolkamp in de 4e naar Duitsland met meneer Harmsen, Ben Kuiper, Klaas v.d. Veen, Ria Mulder en Eipie Koetsier. Tussen de middag naar Jan Snel om te flipperen, snoepjes kopen bij bakker Pol, de lessen van Kuhlemeijer, wat waren we daar bang voor in de eerste klas. Meneer Bakker van Duits, die een bijna een beroerte kreeg van ons. Anco van de Wielen, de gymleraar, meneer Dekker die nederlands gaf. De Bruin van aardrijkskunde. De eerste vriendjes, natuurlijk uit een hogere klas, in het fietsenhok stiekem cigaretten roken. Toen zag ik het niet zo maar achteraf een geweldige tijd.

Koningin Julianaschool, 1972

IK heb in de klas gezeten met Hannie Huisman,Ellie van Vliet,Eipie Bast en Jos uit Nieuw-Milligen.

IK heb in de klas gezeten met Hannie Huisman,Ellie van Vliet,Eipie Bast en Jos uit Nieuw-Milligen

Koningin Julianaschool, 1976

?