Koningin Juliana School voor Openbaar U.L.O.

V. van Goghlaan 3? in Maassluis, ( Toon op kaart )

77 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Koningin Juliana School voor Openbaar U.L.O., blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Koningin Juliana School voor Openbaar U.L.O. foto

Op Koningin Juliana School voor Openbaar U.L.O. vind je 13 klassenfoto’s en 77 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Disco avonden met La bamba.

Disco avonden met La bamba.Leydens aardrijkskunde,Sieswerda,van Dam,van Ijperen Frans,2 leraren Nederlands fans van de Stones ik was een vreselijke leerling.

Koningin Juliana School voo..., 1978

Prettige school met leuke vierkante ruimte voor feestjes, waaromheen de lokalen gesitueerd waren.

Prettige school met leuke vierkante ruimte voor feestjes, waaromheen de lokalen gesitueerd waren. Kleine laagbouwschool was het in mijn tijd.

Koningin Juliana School voo..., 1963

Disco avonden, Reuver als grootste Rolling Stones fan (Angie live gezongen!), Looff met geschiedenis, Marja met Engels, trauma wiskunde met vd Pavert, Bronkhorst die altijd met je wedde dat je zou trouwen voor je 20e, pauzes in het fietsenhok, op de trap,

Disco avonden, Reuver als grootste Rolling Stones fan (Angie live gezongen!), Looff met geschiedenis, Marja met Engels, trauma wiskunde met vd Pavert, Bronkhorst die altijd met je wedde dat je zou trouwen voor je 20e, pauzes in het fietsenhok, op de trap, in het park....achteraf een wereldtijd!

Koningin Juliana School voo..., 1985