Koningin Emmaschool

Ooievaarstraat 14 in Kampen, ( Toon op kaart )

202 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Koningin Emmaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Koningin Emmaschool foto

Op Koningin Emmaschool vind je 15 klassenfoto’s en 202 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb maar tot groep 3 op deze school gezeten.

Ik heb maar tot groep 3 op deze school gezeten. Met Denise Teune, Henrike. Juffrouw Jans en Juffrouw Ellen (?) hebben de kleuterklas erg leuk gemaakt. Ik heb het gipshandje nog steeds ergens liggen.. :)

Koningin Emmaschool, 1984

Kan me eigenlijk weinig herinneren, ik weet het, slechte zaak :) Behalve dan dat ik ooit eens de eerste prijs heb gewonnen met een tekenwedstrijd, en dat ging over de brandweer.

Kan me eigenlijk weinig herinneren, ik weet het, slechte zaak :) Behalve dan dat ik ooit eens de eerste prijs heb gewonnen met een tekenwedstrijd, en dat ging over de brandweer. Ohja, zat klas 3 en 4 bij de Ruiter en klas 5 en 6 bij Meester van Marle.. R.bastiaan AT hccnet . nl AT veranderen in een appestraatje en de spaties weghalen

Koningin Emmaschool, 1967

Korfballen en honkballen op het schoolplein.

Korfballen en honkballen op het schoolplein. Planten verzorgen en koffie rondbrengen met mijn vriendin Nora de Ruiter. Favoriete meester was voor mij meester de Ruiter. Ik kan me nog herinneren een toneelstukje te hebben gespeeld in de eerste klas met Charlotte Plender, Johan Poelstra, André Hofman over de familie konijn, waarbij één van de kinderen konijn (gespeeld door Johan) naar de tandarts moest (gespeeld door André). Ik was moeder konijn en Charlotte tandartsassistente. Handwerklessen bij juffrouw van de Linden. Psalmversjes voorzingen voor de klas. hteune @ jahoo . com (spaties weghalen en jahoo nog veranderen in de echte naam)

Koningin Emmaschool, 1967