Koningin Emma

Thorbeckestraat 8 in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

212 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Koningin Emma, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 34
  • Schoolgenoten 212

Op Koningin Emma vind je 34 klassenfoto’s en 212 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 121

Toen wij op de kleuterschool z...

Toen wij op de kleuterschool zaten bestond de kleuterschool 40 jaar en de basisschool 50 jaar. We hadden een Ot en Sien optocht. Verder de voetbaltoernooien tussen verschillende scholen en de kroning van Prinses Beatrix staan nog op het netvlies. Fosterparentskinderen in Colombia waardoor Martin met een juf naar Colombia mocht en ik ben toen op het jeugdjournaal geweest. Dolly Dots-groepje met Tanja Groenendijk, Natasha van Dam, Bianca Klap, Saskia van Zeist en José van Luttikhuizen. We wonnen regelmatig een prijs. O ja, die (wissel)beker heb ik nog...

2002, Deleted

...

2002, Deleted

hallo allemaal, ik ben de ande...

hallo allemaal, ik ben de andere helft van de tweeling! En ik weet ook nog wel andere namen zoals: Arthur Meijer, Karin v. Tongeren, Heleen Peeks, Hendrik-jan ?, Joost ?, Jan Gijsen,Andre v. Beek, Ruud ?, Peter Elbesen en nu natuurlijk Erik de Leest. Nou dat zijn namen genoeg vind je niet! Kom en reageer! Dat zou ik erg leuk vinden.

2002, Deleted
?