Kon. HBS

Molleruslaan 42 in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

149 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kon. HBS, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Kon. HBS foto

Op Kon. HBS vind je 23 klassenfoto’s en 149 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb maar even op deze school gezeten.

Ik heb maar even op deze school gezeten. Wel leuke herinneringen, maar het ging niet zo best met me. Eerste klas dubbelen en daarne halverwege de tweede klas naar de Mulo. Herinner me Paul Semmeling en Tommy Zwollo en een zekere Anne. We hadden Eybergen (wiskunde) en Hofstede (frans). ook herinneer ik me Eefje, die zat achter me en kwam geloof ik uit Epe of Vaassen.

Kon. HBS, 1959

Ik heb maar 1 jaar op deze school gezeten (3e klas) en ben daarna naar de PedAc.

Ik heb maar 1 jaar op deze school gezeten (3e klas) en ben daarna naar de PedAc. (buren) gegaan. Behalve de MMS (meiden) kan ik mij niet oveel meer herinneren. Ik reed op een zwarte Puch met voetversnelling, potje , kleine tank en afgezaagd spatbord met een groot achterlicht en natuurlijk een helm. Ik kwam uit Den Haag en daar hoorde dat zo! Flink wat opschudding dus in het slaperige Apeldoorn. Roken deden we stiekem in de bosjes rond het plantsoentje, want dat was verboden. Ook het dragen van pukkels (mil. tasjes) werd niet op prijs gesteld. Fijn die roerige 6tiger jaren!

Kon. HBS, 1966

Godsdienstlessen.

Godsdienstlessen.lazen we altijd sripverhalen waren nooit 'bij de les' Spijbelen bij handwerken. Tekenles op het dak v/d H.B.S. van meneer Maas. In de pauze stiekem ontsnappen om de hoek naar het Gymnasium , waar altijd een snoeptentje stond. Ijsjes eten bij La Venetia

Kon. HBS, 1962

?