Kon. Emmaschool (ULO) (later: Christelijk MULO)

Polstraat in Deventer, ( Toon op kaart )

235 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kon. Emmaschool (ULO) (later: Christelijk MULO), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Kon. Emmaschool (ULO) (later: Christelijk MULO) foto

Op Kon. Emmaschool (ULO) (later: Christelijk MULO) vind je 35 klassenfoto’s en 235 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De Polstraatschool was een fijne school.

De Polstraatschool was een fijne school. Cuperus was directeur. Van Zanten gaf engels, op zijn wijze, Toorman was plaastvervanger directeur. Bakker gaf duits, en een wat minder aangename mevrouw probeerde wat muziek te geven. Grevers was ook een prima kerel. Hij gaf zo'n beetje alle vakken. Ik heb denk ik geschiedenis, natuurkunde en bio van hem gehad. Hij liep altijd een beetje voorover en kon geweldig "nurks" doen. Toch een prima vent. Eigenlijk wel de beste van het hele stel docenten. Mennes was een oude slappe man. En van Zanten heette Blub. Dat klopt. Van der Haar (met stekkeltjes) gaf wiskunde. En Rijksen was natuurlijk ook wat: een geweldig sarcasme, toch eigenlijk wel een goede kerel. Is later nog een poosje overspanne geweest heb ik begrepen. Ook had je nog Peters. Die likte bij het roken altijd zijn lippen af! Opmerkelijk.

Kon. Emmaschool (ULO) (late..., 1968

Wie herinnert zich nog Brenda Roskam, De tweeling Maurits en Meinie, Gerrit en Wieneke Zwart, Gé Meierink, de voetbalpool.

Wie herinnert zich nog Brenda Roskam, De tweeling Maurits en Meinie, Gerrit en Wieneke Zwart, Gé Meierink, de voetbalpool. Juffrouw Landewehr, die dacht dat wij jongens van de Metree waren. Grevers, de eerste twee jaar STRENG, maar de laatste jaren van ons ULO bestaan begreep je waarom. Trotseerde de politie door toch over het trottoir te rijden met zijn blauwe kever om mij in de strenge winter van 62/63 de school in te krijgen. Hartkoorn verkaarde dat dansen zondig was, evenals bioscoobezoek.

Kon. Emmaschool (ULO) (late..., 1958

ik herinner me de uitwisseling met leerlingen van een school in London.

ik herinner me de uitwisseling met leerlingen van een school in London. Roombroodje halen bij een bakker op de Brink.

Kon. Emmaschool (ULO) (late..., 1969

?