kolkschool

bornebroeksestraat 4 in Almelo, ( Toon op kaart )

102 scholieren

Bekijk de volledige pagina van kolkschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 24
  • Schoolgenoten 102

Op kolkschool vind je 24 klassenfoto’s en 102 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 67

Vanuit Utrecht verhuisden wij ...

Vanuit Utrecht verhuisden wij in 1959 naar Almelo, en kwam ik in de vierde klas, bij juffrouw Bink, of was het Mink? Voor het eerst van mijn leven een 8 op vlijt en gedrag. In de vijfde hadden we les van ´meneer Mulder, die veel sliep (tijdens de les) In de zesde les van ´het hoofd´, meneer van Delen. (Meneer van Delen wacht op antwoord)Streng maar rechtvaardig. Zijn voorzetsels in dichtvorm heb ik nimmer vergeten. Kan ze nog dromen. Zat o.a. in de klas bij Wim Albers, Hedy Kapteyn, Anja Eikenaaar (daar was ik verliefd op), de tweeling Rob en Wim (?), Albert.... (uit de Kolkdwarsstraat, David Simon (was op zaterdag altijd vrij), Harrie Schoenmaker, Hans Lok, Jannie (?) Frederiks, en vele andere kinderen wiens naam mij nu niet te binnen schiet. Wel een leuke tijd gehad.

2003, Jan

Eerste 2 klassen bij juffrouw ...

Eerste 2 klassen bij juffrouw Van Deelen, later wel handwerken van juffrouw Bink. Derde/vierde bij meneer Douma ?/? Brest a Kempis(?) meneer Mulder in de vijfde klas (schoonschrijven!). Zesde bij hr. Van Deelen (Verhalen Fulco de Minstreel) Sorry Cocky, nu zou ik beter weten. Anja, wat was het altijd gezellig bij julle thuis.

2003, Deleted

Hoofd v.d. school was Hr. van ...

Hoofd v.d. school was Hr. van Deelen, zijn zus was mijn klasselerares(Juf. v.Deelen ) Mijn vriendinnen waren:Leidy Walmink en Hannie Niewerth, zij was ook mijn buurmeisje uit de Beltweg.De andere namen ben ik kwijt.

2003, Ina
?