Kohnstammschool

Evertsenstraat in Amersfoort, ( Toon op kaart )

192 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Kohnstammschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 39
  • Schoolgenoten 192

Op Kohnstammschool vind je 39 klassenfoto’s en 192 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 144

Klasgenoten Ton Spoel, vriendi...

Klasgenoten Ton Spoel, vriendinnetjes Bea Koot en Grace Meurs. Juffen Boom en Hamwijk en Meesters De Waal en Van de Velde. De laatste heeft mij nog bijles wiskunde gegeven toen ik al op de middelbare school zat.

2003, Hans

Juffrouw De Vries, zij ging tr...

Juffrouw De Vries, zij ging trouwen. Wij waren op haar bruiloft en vormden een ereboog voor het stadhuis. Juffrouw Boom, meester Busschenhenke, meester Rot. Klasgenoten: Diana van Woensel, Hilda de Goede, Paula van Amerongen, Olaf Krijgsman, Hennie Pampus, Sibo Wignand? kwam me weleens ophalen om te rolschaatsen. Hoe is het met jullie allemaal. Zal het erg leuk vinden om wat van jullie te horen.

2003, Deleted

Da's waar ook... hier heb ik o...

Da's waar ook... hier heb ik ook nog op gezeten. Mocht altijd de bel laten rinkelen van Buschhenhenke. Met z'n allen keurig in de rij voor de trap.. Even denken.. Paula van Amerongen (was ik een beetje 'hotel de botel' van), Sibo 'Wigwam', Jos Veendendaal, Arnold Meijer... raylier @ hacom . nl

2003, Raymond
?