Kohnstamm MAVO

Jansmalaan 1 (voorheen ULO) in Emmeloord, ( Toon op kaart )

337 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Kohnstamm MAVO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 49
  • Schoolgenoten 337

Op Kohnstamm MAVO vind je 49 klassenfoto’s en 337 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 207

Leuke tijd gehad. Totaal 3 jaa...

Leuke tijd gehad. Totaal 3 jaar op deze school gezeten. Klasgenoten van die tijd Bettina Douwes, Valerie Zwiers, Johan Meijer, Jilt Jaarsma. Leraren die me nog goed bijstaan zijn Lingsma, Groot Roesink, van Walbergen, Jonker, Kroonenberg en de Bruin....erg leuke herinneringen aan deze school. De talen zijn me vooral goed bijgebleven, was een erg goede basis.

2002, Deleted

leuke school! niet te massaal....

leuke school! niet te massaal.

2002, Annemarie

overzichtelijke school qua gro...

overzichtelijke school qua grootte dus wel zo gezellig. in het begin op zaterdagmorgen nog naar school en op dinsdag- en dondermiddag vrij.in de zomer van 1970 nog een staking gehouden, gewoon omdat het zulk mooi weer was en niemand na de ochtendpauze meer na binnen ging. de ouderejaars van dat moment namen daarbij natuurlijk de leiding. nou, zoiets was op de kohnstamm mavo nog nooooit vertoond. omdat iedereen 's middags vrij had lieten we onze schooltassen [een pukkel als je hip was!]op school liggen. directeur Mantje is daarna nooit meer dezelfde geworden en maakte een jaar daarna plaats voor Zwanenburg, die wel raad wist met stoute kindertjes. Leraren in mijn periode daar: Lingsma, de Boer, Zunneberg, van Zanten, de Bruin, Vos, etc. De meesten gaven wel 2 of 3 vakken.

2002, Deleted
?