Kohnstamm LEAO

Gabriël Metsulaan 34 in Alkmaar, ( Toon op kaart )

171 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Kohnstamm LEAO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 22
  • Schoolgenoten 171

Op Kohnstamm LEAO vind je 22 klassenfoto’s en 171 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 60

was wel leuke school en heb er...

was wel leuke school en heb er wel leuke tijd gehad maar helaas daarna niet doorgeleerd. En zou het wel leuk vinden om reünie van eerste twee klassen te hebben.

2007, frits

eigenlijk weet ik er niet zove...

eigenlijk weet ik er niet zoveel meer van. heb daar wel leuke vriendinnen gehad maar helaas geen contact meer mee.

2007, Deleted

Bevriend met Marjo, Ruby en Ca...

Bevriend met Marjo, Ruby en Carla Kieftenburg. Je had het hoofdgebouw en daarnaast wat houten noodlokalen waar we kantoorpraktijk hadden. Namen van docenten kan ik niet op komen. We hadden een juf die ons leerde typen (kan het nog steeds blind) en voor de maat, tikte ze met een stok op de tafel (heel komisch, dus veel gegiebeld) Er waren tussen de middag 2 mensen die de overblijf regelden. Ze verkochten roze koeken, waar ze zelf de randjes al vanaf hadden gesnoept (ranzig!!) Een docent die boekhouden gaf en waar we een stinkbommetje onder het kussentje van z'n stoel neergelegd hebben. Ook heel ranzig. Hij deed of ie er geen last van had. Een juf Duits, heel groot en overdonderend. Een docent die uit Bergen kwam en z'n schoonzoon ook.Bij beide mocht je redelijk zelfstandig werken en werd er muziek gedraaid (veel jazz). Was wel relaxed. Een docent Engels van de oude klok. Die is uiteindelijk overleden aan een hartinfarct. Had een andere baan moeten zoeken. Daarna een jonkie die echte beginnersfoutjes maakte. Maar ... wel een gezellige man. De directeur was een hele fijne man. Inmiddels overleden.

2007, Deleted
?