KMBO Amersteyn College

Bekensteinselaan 37 in Amersfoort, ( Toon op kaart )

25 scholieren

Bekijk de volledige pagina van KMBO Amersteyn College, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 2
  • Schoolgenoten 25

Op KMBO Amersteyn College vind je 2 klassenfoto’s en 25 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 23

Volgens mij klopt het jaartal ...

Volgens mij klopt het jaartal wel, heb 2 jaar daar gezeten. Met veel lol overigens. Ik ben Secretarieel gaan doen, omdat het zo lekker "makkelijk" was. Mijn diploma heb ik op het nippertje nog gehaald (met dank aan alle leraren en leraressen!!!!!!), intussen ben ik moeder van een dochter van 6 (21-7-1999) jaar en een zoon van 4 jaar! (8-6-2001). Tegenwoordig ben ik vooral bezig met schrijven: ik heb gedichtenbundel uitgebracht (zie mijn profiel) , schrijf soms voor een tijdschrift en bezig met een boek. Deze namen ken ik nog:Olan, Monique, Colinda, Zayha, Chantal, Sylvia en nu is het hard denken... Kreyns, Jonkman, eh..... gossie mijn geheugen is beroerder dan ik dacht :o) Wie weet, lees ik nog meer namen hier!

2003, Deleted

Ik heb destijds ook op het KMB...

Ik heb destijds ook op het KMBO gezeten,maar toen zat de secretariële opleiding nog aan de Zangvogelweg. Geweldige tijd heb ik op deze opleiding gehad. Kreijns, Brands, Bos voor Duits. Lang geleden, ik kan me de namen van de leraren niet eens meer herinneren triest zeg. Het was onwijs gezellig. Klasgenoten waren Sylke, Corinne, Alex, Jean-Paul, Veena, Linda, Erika, Frederike, Paulien, Angelique en nog veel meer waarvan ik de namen nu ook even niet op kan dreunen. Maar leuk was het. Inmiddels ben ik getrouwd. En hebben mijn man en ik samen een Keurslagerij in het zuiden van het land.

2003, Deleted

Wat jammer dat zich hier nog m...

Wat jammer dat zich hier nog maar zo weinig gemeld hebben. Ik heb hier ruim 2 jaar op school gezeten maar wel voor beide opleidingen de diploma's gehaald. Ik heb het prima naar m'n zin gehad. Bremer voor Nederlands, van Diermen voor typen, Brandts voor het administratieve deel, Kreyns voor statistiek (en nog wat), Jonkhof voor Duits en Engels, Okke voor gym, en Niek voor PMV. Ja, het was een leuke tijd. Kon met alle leraren best opschieten. 'tuurlijk wel zo m'n favorieten.

2003, Deleted
?