KLOS kleuterleid(st)er opleidingsschool(afgebroken)

Edisonweg 14-15 in Alkmaar, ( Toon op kaart )

75 scholieren

Bekijk de volledige pagina van KLOS kleuterleid(st)er opleidingsschool(afgebroken), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

KLOS kleuterleid(st)er opleidingsschool(afgebroken) foto

Op KLOS kleuterleid(st)er opleidingsschool(afgebroken) vind je 1 klassenfoto’s en 75 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Het ene stage-adres was leuk en het andere weer vreselijk.

Het ene stage-adres was leuk en het andere weer vreselijk. Ik ben vlak voor het eind van het 2e jaar gestopt met deze opleiding, er was een teveel aan kleuterleidsters en m'n motivatie was 'op'. Ik woon momenteel in Verweggistan en zit daardoor veel achter de pc (doreenopcuracao) at (********* kom). Leuk om bekende namen tegen te komen! Ja Mariet, ik weet het nog, we hebben wat afgelachen daar. Jammer dat ik je adres niet kan zien!

KLOS kleuterleid(st)er ople..., 1980

IK heb zeker een hele leuke tijd gehad op de klos.

IK heb zeker een hele leuke tijd gehad op de klos. Erg veel leuke dingen gedaan en leuke stage scholen gehad. In juni hebben we een reunie gehad van onze klas van toen! We hebben nu ook weer veel lol gehad. Het is heel leuk om iedereen weer terug te zien, ook leuk om te horen dat velen toch in het onderwijs zitten. Jammer dat met name Mette, Janneke en Pam er niet waren.

KLOS kleuterleid(st)er ople..., 1977

Ik heb een hele leuke tijd op deze opleiding gehad.

Ik heb een hele leuke tijd op deze opleiding gehad.Wat ontzettend leuk om wat over Doreen Kensen te lezen.Doreen weet je nog dat we regelmatig de klas uit gestuurd werden omdat we weer eens samen helemaal in een deuk lagen.het 2e jaar heb ik overgedaan. Leerkracht:Fred Kwast,absoluut mijn favoriet. Na 4 jaar invalwerk gedaan te hebben(er was geen baan te krijgen)heb ik 6 jaar in het speciaal onderwijs gewerkt en nu werk ik sinds 1994 op een basisschool in Heemskerk in groep 1/2.

KLOS kleuterleid(st)er ople..., 1980

?