Klokkenbergschool

Galderseweg 81 in Breda, ( Toon op kaart )

26 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Klokkenbergschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Klokkenbergschool foto

Op Klokkenbergschool vind je 6 klassenfoto’s en 26 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik kwam vanuit de Dr Hans Bergerkliniek op deze school.

Ik kwam vanuit de Dr Hans Bergerkliniek op deze school. Het hoofd van de school had bezwaren tegen mijn caranavalsviering als buikdanseres

Klokkenbergschool, 1971

WE HADDEN EEN HELE LEUKE GROEP OP SCHOOL SAMEN MET LATA DE BRUYN EN TWAN ,STEFAN EN DENNIS JENNY GRIMM EN NOEM MAAR OP ERG GEZELLIG IN DIE TIJD ALLEMAAL DE GROETEN VAN DIANA HUYBRECHTS.

WE HADDEN EEN HELE LEUKE GROEP OP SCHOOL SAMEN MET LATA DE BRUYN EN TWAN ,STEFAN EN DENNIS JENNY GRIMM EN NOEM MAAR OP ERG GEZELLIG IN DIE TIJD ALLEMAAL DE GROETEN VAN DIANA HUYBRECHTS

Klokkenbergschool, 1980

ik zat hier op school omdat ik in het astma centrum zat.

ik zat hier op school omdat ik in het astma centrum zat. ik weet nog dat mijn leraar naam? een volkswagen kever had. Met een heleboel kinderen ( 10/12) tegelijk hebben wij met hem toen een stukje gereden op het terrein van de klokkenberg.Appels jatten bij de boer aan de overkant. Ik heb tijdens het voetballen een keer mijn sleutelbeen gebroken. Pas een paar dagen/nachten later ben ik met een verpleegster naar het ziekenhuis gegaan.Louis? uit boxtel lag bij mij op zaal.Timo een jongen met een grote neus en met een allergie voor vis dat zijn twee namen die ik mij nog goed kan herinneren.

Klokkenbergschool, 1970

?