Kleuterwaard kleuterschool

Drechterwaard 13 in Alkmaar, ( Toon op kaart )

18 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Kleuterwaard kleuterschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 7
  • Schoolgenoten 18

Op Kleuterwaard kleuterschool vind je 7 klassenfoto’s en 18 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 13

In 1973 ben ik op deze school ...

In 1973 ben ik op deze school begonnen die toen nog helemaal opgestart moest worden. Met een klein groepje kleuters begon ik in de Blokkendoos ( de openbare kleuterschool) In 1974 was ons eigen gebouw klaar. In totaal heb ik 7 jaar op deze school gewerkt als hoofdleidster samen met Margriet v.d. Meulen, Wilma Kraay en MIeke (haar achternaam ben ik even kwijt).Het was een vreselijke leuke tijd waar ik veel herinneringen aan heb, alle klassenfoto's heb ik nog. Leuk om te lezen dat op de site van de Frisoschool Jolanda Bollemeyer mij nog herinnert als een leuk mens!!! Ik hoop dat na mij nog veel oud kleuters zich zullen aanmelden. Misschien komt het ooit nog eens tot een reunie??

2003, Marjanne

Ik kan juffrouw Marcelino wel ...

Ik kan juffrouw Marcelino wel herinneren. Ze is toen verhuist naar Portugal, maar kwam wel nog een keertje terug en gaf iedereen in de klas een traditioneel haantje uit Portugal ! Gymen in onze ondergoed kan ik me ook nog wel herinneren. Adam, Quint, Yoshim, Michiel, Annemarieke, Danielle, Esther .... zaten allemaal in de kleuterklas.

2004, Marcel

Ja het kleine houten noodgebou...

Ja het kleine houten noodgebouwtje dat is wat ik mij er van herinner.

2004, Deleted
?